Afhaalgerechten Kerst en Oudejaar 2024
Aperitiefhapjes
Soepen
Voorgerechten
Bij de voorgerechten voorzien we 1 minibroodje
Hoofdgerechten
-
Gevulde kalkoenrollade met champignon en spekjes 24.00
Groene kool, witllof, peertje met veenbessen en aardappelgratin
-
Filet pur van hert 33.00
Groene kool, witloof, peertje met veenbessen en aardappelgrain
-
Gebakken kabeljauwhaasje met prei en aardappelpuree 25.00
-
Halve kreeft "Belle vue" dagprijs
sla, tomaat, ei
-
Halve kreeft met warme groentjes en witte wijnsausje dagprijs
Desserts
Feestmenu
Kidsmenu - € 17.00
24-25-31 december
Tomatenroomsoepje met balletjes
—
Filet van hoevekip met appelmoes en rosti aardappeltjes
—
Chocolademousse
Feestmenu - € 52.00
24-25-31 december
Gebakken kabeljauwhaasje met prei en witte wijnsausje
—
Crème van bochampignons
—
Filet pur van hert, groene kool, witloof, peertje met veenbessen en aardappelgratin
—
Chocolade fantasie “Chocolate lovers”
Bij het menu voorzien we 2 mini sandwiches p.p.
Om uw feestmaal helemaal compleet te maken helpen wij u graag met het kiezen van de wijn die perfect past bij de door u gekozen gerechten.
Wij beschikken over een ruim assortiment kwaliteitswijnen uit Frankrijk en Italië binnen ieders budget!
Omdat alle gerechten in eigen huis worden bereid vragen wij u vriendelijk uw
bestelling door te geven voor:
Kerstmis: ten laatste op zaterdag 16 december
Oudejaar: ten laatste op vrijdag 22 december
Het is mogelijk dat wij op een bepaald ogenblik geen bestellingen meer kunnen
aannemen om onze kwaliteit voor iedereen te kunnen garanderen!
Voor meer informatie kan U ons bereiken op het nr. 011/72.42.61
Om vergissingen te vermijden nemen we GEEN bestellingen aan via mail.
De bestellingen voor Kerst en Nieuwjaar kunnen afgehaald worden op:
Zondag 24/12 van 12.00 uur tot 16.00 uur
Maandag 25/12 van 10.30 uur tot 12.30 uur
Zondag 31/12 van 12.00 u tot 16.00 uur
Voor de openingsuren in week 51 en 52: check onze website www.info@cuisine-culinair.be of 011/724261
Wij wensen U alvast gezellige en culinaire eindejaarsfeesten toe.
Cuisine Culinair
Jan, Katleen en Arnaudzaterdag
Koud Buffet Royal
(vanaf 10 personen)
Vleesschotel
Visschotel
Salades
Broodjes
Pastabuffet
Minimum 10 personen
We voorzien 2 broodjes per persoon. De chaving dishes incl. de brandpasta stellen we gratis ter beschikking
In verband met onze planning vragen wij U vriendelijk tijdig Uw keuze door te geven.
- Fettuchini met groenten dobbelsteentjes, scampi en een kreeftensausje
- Conchiglie met gerookte zalm, kerstomaatjes en bieslook
- Linguini met kip, broccoli en pijnboompitjes
- Huisbereide lasagne
- Tagliatelli met erwtjes en gekookte ham
- Penne met gewokte prei , champignons en gedroogde uitjes
- Penne al arabiata
Op aanvraag vegetarische pasta
Dit is slechts een greep uIt de gerechten die we bereiden. In dien u een ander gerecht wenst, geef ons een seintje.
Omdat we enkel met dagverse producten werken, vragen wij u vriendelijk om uw bestelling tijdig door te geven.
Indien u wenst, worden de gerechten in porceleinen kommen of innox schotel meegegeven. Hiervoor wordt een waarborg aangerekend. Dit in verhouding tot de waarde van de kommen/schotels. Bij het terugbrengen van het materiaal wordt de waarborg terugbetaald.
Voor meer informatie kan u ons steeds bereiken op ons telefoonnummer 011/72.42.61